Softimobiliar CRM este cheia transformării cererilor în oportunități profitabile de vânzare în industria imobiliară. Acest sistem avansat oferă agenților imobiliari instrumentele necesare pentru a gestiona și valorifica fiecare cerere primită într-un mod eficient și profitabil. Cu ajutorul modulului dedicat cererilor, agenții imobiliari pot să centralizeze toate cererile primite și să le transforme în oportunități clare de vânzare. Iată cum Softimobiliar CRM face acest lucru posibil:

 • Centralizare și Organizare Eficientă

  Toate cererile sunt centralizate într-un singur loc, oferind o viziune cuprinzătoare asupra nevoilor clienților. Agenții pot organiza și filtra cererile în funcție de criterii precum buget, tip de proprietate, zonă și altele.

 • Motor de Căutare Avansat

  Softimobiliar CRM integrează un motor de căutare puternic, permițând agenților să găsească rapid cererile care corespund criteriilor specifice. Această funcționalitate eficientizează procesul de potrivire a cererilor cu ofertele disponibile.

 • Semafoare și Alerte

  Agenții sunt alertați în timp real cu privire la stadiul și gestionarea cererilor. Semafoarele intuitive indică dacă o cerere a fost gestionată sau nu, oferind un ghid vizual rapid.

 • Generarea Automată a Propunerilor

  Softimobiliar CRM poate genera propuneri personalizate pentru clienți, bazate pe cererile acestora și ofertele disponibile în portofoliu. Acest aspect simplifică procesul de prezentare a ofertelor relevante clienților.

 • Matching Automat:

  Unul dintre avantajele cheie ale Softimobiliar CRM este funcționalitatea de matching automat. Agenții primesc recomandări precise referitoare la proprietățile care corespund cererilor clienților, sporind șansele de finalizare a unei tranzacții.

 • Raportare Detaliată

  Softimobiliar CRM oferă rapoarte detaliate referitoare la performanța și evoluția cererilor. Agenții pot accesa informații utile pentru a evalua eficiența strategiilor lor în gestionarea cererilor.

Prin integrarea acestor funcționalități, Softimobiliar CRM aduce o abordare proactivă și eficientă în transformarea cererilor în oportunități de vânzare. Agenții imobiliari pot să ofere clienților experiențe personalizate și să valorifice fiecare potențial de tranzacție.