Despre
Softimobiliar CRM

Despre
Softimobiliar CRM

Bine ați venit la Softimobiliar CRM
- Partenerul Tău de Încredere!

Cu o experiență de peste 25 ani în industria IT, suntem mândri să fim un lider de piață în furnizarea de soluții CRM și site-uri web personalizate pentru agenții imobiliare și dezvoltatori. Ne-am dedicat timpul pentru a construi parteneriate solide cu peste 300 de agenții, oferindu-le instrumente inovatoare și suport de calitate pentru a-și gestiona eficient operațiunile.

Echipa noastră dedicată este formată din profesioniști pasionați și specializați în domeniul tehnologiei și imobiliarelor. În fiecare zi, lucrăm pentru a aduce inovație în serviciile noastre, adaptându-ne la schimbările pieței și la nevoile clienților noștri.

Suntem încântați să anunțăm lansarea versiunii noi a Softimobiliar CRM în 2024, o platformă cu funcționalități îmbunătățite, design modern și instrumente avansate pentru optimizarea proceselor voastre.

La Softimobiliar CRM, credem că succesul partenerilor noștri este succesul nostru. Oferim nu doar un produs, ci și o colaborare pe termen lung, în care vă susținem în atingerea obiectivelor și depășirea așteptărilor.

Vă invităm să faceți parte din familia noastră și să descoperiți cum Softimobiliar CRM poate transforma modul în care vă gestionați afacerea imobiliară. Alăturați-vă nouă în călătoria spre excelență și inovație!

De încredere pentru peste 300 de Agenții Imobiliare și Dezvoltatori Imobiliari.

Cu peste 2000 de utilizatori ai Softimobiliar CRM

Încearcă acum serviciile noastre!

Alege acum pachetul de servicii care ți se potrivește! Îți garantăm cele mai bune servicii pentru Agențiile Imobiliare și Dezvoltatorii Imobiliari atunci când vine vorba de CRM și Site Web.

Fă pasul corect!