Condiții Generale pentru utilizarea site-ului ”www.softimobiliar.ro”

Prezentul document reprezintă condițiile utilizării site-ului www.softimobiliar.ro (denumit în continuare „site-ul”) și plasării de comenzi de produse și servicii prin intermediul site-ului. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica de confidentialitate înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă.

Termeni și condiții

Secțiunea ”Termeni și condiții”, reprezintă modul în care Suif Grup SRL își desfășoară activitatea și ajută la definirea relației dvs. cu site-ul nostru când interacționați cu serviciile noastre și cuprinde regulile care vor reglementa relația dintre dvs., în calitate de Client și noi, în calitate de Vânzător, precum și de condițiile de utilizare a site-ului www.softimobiliar.ro de către potențialii vizitatori sau clienți.

Introducere. Definirea noțiunilor utilizate

1.1. Cine suntem noi?

Mai jos găsești și datele noastre de identificare: Suif Grup SRL este înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J26/127/2012, Cod Fiscal RO29727806, cu sediul social în Târgu Mureș, str. Constantin Hagi Stoian 162b. În cuprinsul prezentului document vom face referire la noi folosind denumirea oficială menționată mai sus sau sub numele de brand ”Softimobiliar CRM”, sub denumirea de ”Vânzătorul”, ”Prestatorul”, ”Compania”, ”Organizația”.

1.2. Definirea noțiunilor utilizate

Vânzătorul sau Prestatorul – reprezintă societatea Suif Grup SRL, astfel cum ne-am prezentat anterior.

Client/Cumpărător – reprezintă orice persoană fizică, în vârstă de cel puţin 18 ani, cu capacitate deplină de exerciţiu deplină sau orice persoană/entitate juridică, care îşi creează sau nu un Cont în Site şi efectuează o Comandă online. Prin Client/Cumpărător se înțelege și o persoană juridică care plasează o Comandă printr-o persoană fizică în numele acesteia. Persoanele majore care autorizează minori să folosească Site-ul, sunt răspunzătoare de întregul comportament al acestora pe Site și pentru toate acțiunile pe care minororii le pot întreprinde.

Produse ori servicii – reprezintă software Softimobiliar CRM pentru agentii imobiliare, oferit sub forma mai multor pachete, care sunt oferite Clientului/Cumpărătorului în vederea achiziționării, contra cost, prin intermediul site-ului www.softimobiliar.ro, pachete descrise complet în pagina Preturi a site-ului.

Contract – reprezintă înțelegerea la distanță (fără prezența fizică simultană) intervenită între Vânzător şi Client, cu privire la vânzarea/achiziționarea unuia sau mai multor Produse ori Servicii de pe site www.softimobiliar.ro, prin plasarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru vânzarea online/comerțul electronic.

Comanda – reprezintă angajamentul exprimat prin intermediul site-ului de către Client de a achiziționa unul sau mai multe produse, în condițiile prevăzute în prezentul document și/sau agreate cu Vânzătorul printr-un mijloc de comunicare la distanță.

Vizitator – orice persoană care accesează site-ul.

Site-ul – reprezintă site-ul nostru www.softimobiliar.ro, precum și orice secțiune sau subpagină a acestuia.

2. Politica de vânzare online

2.1. Orice potential Client care acționează în scopuri legitime și își propune să achiziționeze produsele noastre este binevenit să exploreze site-ul www.softimobiliar.ro pentru a plasa o comandă, respectându-ne termenii și condițiile.

2.2. Clientul confirmă că este de acord cu modalitățile noastre de comunicare la distanță (de exemplu, telefonic sau prin e-mail) utilizate în derularea operațiunilor pe site și, după caz, în procesul de înregistrare a comenzii.

2.3. În perioada desfășurării unei promoții sau campanii, toate produsele aflate în vânzare în cadrul acesteia vor fi supuse termenilor și condițiilor specifice respectivei acțiuni, pe care vă vom informa în mod corespunzător.

2.4. Toate ofertele sau campaniile prezentate pe site au o durată de valabilitate specificată, iar în absența unei indicații privind perioada de desfășurare, acestea vor fi valabile pentru o perioadă pe care am considerat-o potrivită pentru atingerea obiectivelor noastre.

3. Prețul serviciilor și produselor, facturare și plată

3.1. Prețurile Produselor/Serviciilor afișate pe site sau comunicate Clientului sunt exprimate în Euro, așa cum sunt afișate pe site și sunt considerate prețuri valabile pentru Produsele afișate pe site sau comunicate Clientului în momentul finalizării unei Comenzi.

3.2. Vânzătorul poate actualiza prețurile, iar o astfel de actualizare va înlocui orice prețuri afișate anterior pentru respectivele Produse.

3.3. Vânzătorul va emite factura aferentă produselor ori serviciilor achiziționate pe baza datelor de identificare pe care Clientul le va comunica.

3.4. Menționăm că nu sunt aplicabile taxe suplimentare pentru plata cu cardul, iar Vânzătorul nu este responsabil pentru niciun alt cost suportat de tine în plus față de prețul Produsului achiziționat incluzând, dar fără a se limita la, comisioane de transfer bancar ori de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda în care se efectuează vânzarea.

3.5. Clientul va fi pe deplin răspunzător pentru orice fel de plată făcută din eroare, iar în aceste situații Vânzătorul nu va returna sumele de bani deja plătite, Clientul fiind singurul răspunzător pentru aceste plăți.

4. Plata serviciilor

Toate serviciile contractate prin Suif Grup SRL trebuie achitate in avans in momentul primirii contractului si facturii fiscale, urmand ca serviciile sa fie prestate in termenul specificat prin contract.

Plata serviciilor mentionate in contract si pe facturile fiscale se poate realiza prin transfer bancar sau online cu cardul. Optiunea de plata cu cardul se regaseste pe factura fiscala primita.

5. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.softimobiliar.ro (text, logo-uri, elemente grafice, baze de date) intra sub incidenta legilor in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Suif Grup SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

6. Notificări

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului document să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată de acesta în site, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea Vânzătorului/Prestatorului privind trimiterea comunicării.

7. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor

Prezentul document reprezintă un contract legal încheiat la distanță, acceptat prin simpla lui bifare și este supus legii române. Orice litigiu aparut intre Clienti si furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea. Forța majoră invocată și probate de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații - cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei - pe întreaga durată a forței majore.

Prin utilizarea aplicației noastre, sunteți de acord cu acești termeni și condiții și cu politica noastră de confidențialitate. Pentru orice întrebări suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.