Echipa noastră

Fa cunostință cu Echipa noastră

La Softimobiliar CRM, credem în colaborare, pasiune și excelență, și suntem mândri să vă prezentăm o echipă diversificată și talentată care contribuie la succesul nostru comun.

Alex S.

Partner & COO

Alex U.

Partner & CTO

Adrian

Visual designer

Alina

Developer

Cătălin

Developer

Cristina

Marketing Lead

De ce Echipa Noastră?

  • Expertiză Diversă: Fiecare membru al echipei aduce cu sine o abordare unică și experiență valoroasă, creând un mediu propice pentru inovație și soluții creative.
  • Angajament față de Reușită: Suntem pasionați de succesul clienților noștri și muncim în mod constant pentru a oferi soluții care să depășească așteptările.
  • Comunicare Transparentă: Construim relații solide bazate pe încredere și transparență, atât în interiorul echipei, cât și în colaborarea cu clienții noștri.
  • Flexibilitate și Adaptabilitate: Într-o lume în continuă schimbare, suntem adaptați la noile tendințe și tehnologii, asigurându-ne că oferim întotdeauna servicii la standarde înalte.
  • Spirit Colaborativ: Încurajăm colaborarea și schimbul de idei, învățând unii de la alții și evoluând împreună.

Suntem aici pentru tine!

Indiferent de provocările sau nevoile tale specifice, echipa noastră este gata să îți ofere suport și să dezvolte împreună cu tine soluții personalizate. Suntem încântați să facem cunoștință și să construim împreună viitorul imobiliar!

Alătură-te Echipei Softimobiliar CRM - Construim Viitorul Împreună!

Suntem în căutare de persoane talentate, pasionate și dedicate care doresc să facă parte din echipa noastră în continuă creștere. Dacă ești în căutarea unei oportunități de carieră captivante și vrei să contribui la revoluționarea industriei imobiliare, te invităm să explorezi opțiunile noastre de carieră.

Cariere