Proces Simplu de Migrare al informației

Transferul datelor tale în platforma noastră este rapid și fără bătăi de cap, oferindu-ți o tranziție lină și eficientă către eficacitatea maximă în gestionarea activităților tale imobiliare.

1. Export al Informațiilor

Furnizează-ne un export al informațiilor tale din CRM-ul actual, inclusiv proprietăți, clienți, lead-uri și altele.

2. Asistență Profesională

Echipa noastră experimentată va prelua datele tale și le va importa în SoftImobiliar CRM, asigurându-se că informațiile sunt transferate corect și fără pierderi.

3. Ajustări Personalizate

Odată cu migrația, vom face ajustările necesare pentru a te asigura că te bucuri la maxim de funcționalitățile oferite de SoftImobiliar CRM.

De ce SoftImobiliar CRM?

Optează pentru SoftImobiliar CRM pentru a-ți eficientiza afacerea imobiliară. Cu funcționalități avansate, experiență intuitivă și suport dedicat, oferim soluția perfectă pentru succesul agențiilor imobiliare.

Popularitate și Performanță

SoftImobiliar CRM este cel mai popular și apreciat sistem CRM pentru agențiile imobiliare, asigurându-ți o experiență de lucru eficientă și modernă.

Versiunea Cea Mai Avansată

Beneficiezi de ultimele funcționalități și actualizări constante, asigurându-ți că rămâi în pas cu evoluțiile pieței imobiliare.

Site-uri Personalizate Gratuite

Ai la dispoziție o gamă variată de modele de site-uri personalizate, incluse în prețul de închiriere al CRM-ului.

Suport de Excepție

O echipă de suport dedicată este mereu pregătită să răspundă întrebărilor tale și să te asiste în orice etapă a procesului.

Pret Competitiv

Descoperă pachetele noastre tarifare competitive, astfel încât să beneficiezi de o soluție CRM puternică la un cost avantajos.

Fă pasul către performanță cu SoftImobiliar CRM !

Alege acum pachetul de servicii care ți se potrivește! Îți garantăm cele mai bune servicii pentru Agențiile Imobiliare și Dezvoltatorii Imobiliari atunci când vine vorba de CRM și Site Web.

Fă pasul corect!