În universul agenților imobiliari, gestionarea eficientă a activităților reprezintă adesea cheia succesului. Softimobiliar CRM redefinește această dinamică, oferind o privire detaliată asupra calendarului integrat și a modului în care transformă modul în care agenții imobiliari își organizează și își gestionează activitățile zilnice.

 • Calendar Integrat și Personalizat

  Softimobiliar CRM dispune de un calendar integrat, personalizabil și intuitiv. Agenții imobiliari pot vizualiza și organiza toate activitățile dintr-un singur loc, facilitând planificarea și monitorizarea sarcinilor cheie.

 • Adăugare Rapidă a Activităților

  Un avantaj major îl reprezintă posibilitatea de a adăuga rapid activități direct în calendar. Fie că este vorba de întâlniri cu clienții, vizionări de proprietăți sau alte sarcini importante, agenții pot introduce informații esențiale cu doar câteva clicuri.

 • Gestionarea Activităților din Diverse Module

  Calendarul integrat se sincronizează perfect cu celelalte module ale Softimobiliar CRM. Agenții pot gestiona activitățile din fisele de contact, cereri, proprietăți sau proiecte, având o imagine completă a programului și a interacțiunilor cu clienții.

 • Avertizări și Notificări

  Pentru a asigura o gestionare eficientă a timpului, Softimobiliar CRM emite avertizări și notificări pentru activitățile programate. Agenții sunt alertați în prealabil cu privire la sarcinile viitoare, contribuind astfel la reducerea riscului de uitare sau depășire a termenelor limită.

 • Vizualizare Pe Termen Lung

  Calendarul integrat permite agenților să vizualizeze programul pe termen lung, facilitând planificarea strategică. Această funcționalitate este esențială pentru anticiparea perioadelor aglomerate și gestionarea eficientă a resurselor.

 • Sincronizare cu Calendarul Google

  Softimobiliar CRM oferă posibilitatea de a sincroniza calendarul integrat cu Calendarul Google. Acest aspect permite agenților să aibă acces la informații în timp real și să gestioneze programul chiar și atunci când nu sunt conectați la platformă.

 • Rapoarte și Analize de Activitate

  Agenții beneficiază de rapoarte detaliate și analize de activitate, oferindu-le o privire în profunzime asupra modului în care își utilizează timpul. Aceste rapoarte devin instrumente valoroase pentru optimizarea eficienței personale și a echipei.

Prin calendarul integrat oferit de Softimobiliar CRM, agenții imobiliari dobândesc o unealtă puternică pentru gestionarea activităților zilnice. Optimizarea timpului și planificarea strategică devin aspecte ușor de atins, transformând astfel modul în care agenții abordează și își desfășoară activitatea în industria imobiliară.