Un aspect crucial în activitatea imobiliară este gestionarea eficientă a activităților. Softimobiliar CRM oferă un set complet de instrumente pentru a simplifica programarea, urmărirea și administrarea fiecărei acțiuni, asigurând un flux de lucru fluent și optimizat pentru agențiile imobiliare.

 • Programare Eficientă: Un Calendar Integrat și Personalizat

  Unul dintre avantajele majore ale Softimobiliar CRM este calendarul integrat, care permite agenților să-și programeze activitățile cu ușurință. Fie că este vorba de întâlniri cu clienții, vizionări de proprietăți sau alte evenimente importante, agenții pot gestiona eficient programul cu ajutorul acestui instrument intuitiv.

 • Adaugarea Activităților cu Doar Câteva Clicuri

  Softimobiliar CRM simplifică procesul de adăugare a activităților. Agenții pot introduce detaliile esențiale ale unei acțiuni, cum ar fi tipul de activitate, subiectul, descrierea, stadiul, data și contactele implicate. Cu doar câteva clicuri, toate informațiile sunt centralizate și accesibile într-un singur loc.

 • Flexibilitate în Programare: Activități Asociate Cu Proprietăți, Cereri Sau Contacte

  Un alt aspect valoros al Softimobiliar CRM este flexibilitatea în asocierea activităților. Agenții pot prenota o activitate atât din fisa unui contact, cât și din fisa unei proprietăți sau cereri. Această abordare modulară adaugă un nivel de eficiență și adaptabilitate în gestionarea sarcinilor zilnice.

 • Sincronizare Cu Google Calendar: Acces Rapid La Informații Oriunde

  Softimobiliar CRM facilitează sincronizarea cu Google Calendar, permițând agenților să acceseze informațiile despre activități oriunde se află. Această sincronizare asigură o vizualizare integrată și actualizată a programului, indiferent de platforma folosită.

 • Căutare și Exportare Simplificate: Acces Rapid La Informații Detaliate

  Motorul de căutare integrat în Softimobiliar CRM permite agenților să găsească rapid activitățile după anumite criterii. De asemenea, există posibilitatea de exportare a activităților pentru o analiză mai detaliată sau pentru a crea rapoarte personalizate.

 • Vizualizare Completă și Monitorizare Eficientă: Interfață Intuitivă

  Interfața intuitivă a Softimobiliar CRM oferă o vizualizare completă a activităților și permite agenților să monitorizeze eficient stadiul fiecărei acțiuni. Această transparență contribuie la creșterea eficienței și la îmbunătățirea gestionării timpului.

Softimobiliar CRM aduce un plus semnificativ în gestionarea activităților pentru agențiile imobiliare, punând la dispoziție instrumente puternice și personalizabile pentru a face față cu succes provocărilor din domeniul imobiliar. Simplificați programarea și urmărirea activităților pentru a vă maximiza productivitatea și performanța în industria imobiliară.