Softimobiliar CRM dezvăluie secretul matching-ului automat, o funcționalitate esențială care transformă modul în care agenții imobiliari găsesc rapid cereri potrivite pentru ofertele lor. Descoperă cum acest sistem inteligent optimizează procesul de potrivire a cererilor și ofertelor, facilitând și accelerând tranzacțiile imobiliare. Iată cum funcționează secretul matching-ului automat în Softimobiliar CRM:

 • Algoritmi Avansați de Căutare

  Softimobiliar CRM integrează algoritmi avansați de căutare care analizează cu atenție cererile și ofertele disponibile. Acești algoritmi iau în considerare o serie de criterii, inclusiv tipul de proprietate, bugetul clientului, localizarea și alte caracteristici esențiale.

 • Matching Instantaneu

  Atunci când un agent adaugă o nouă proprietate în sistem sau primește o cerere nouă, algoritmii de matching se activează instantaneu. Aceștia identifică automat potrivirile potențiale și furnizează rezultate relevante în timp real.

 • Notificări Prompte

  Softimobiliar CRM trimite notificări instantanee agenților atunci când există o potrivire între o cerere și o proprietate. Această notificare promptă permite agenților să acționeze rapid și să ofere clienților oferte relevante.

 • Filtrare Avansată

  Agenții beneficiază de opțiuni de filtrare avansate pentru a ajusta și rafina rezultatele matching-ului. Această flexibilitate permite personalizarea procesului și găsirea celor mai potrivite soluții pentru clienți.

 • Gestionare Eficientă a Cererilor și Ofertelor

  Softimobiliar CRM oferă o interfață prietenoasă care permite agenților să gestioneze eficient cererile și ofertele. Prin intermediul uneltelor intuitive, agenții pot actualiza și adapta informațiile pentru a asigura o potrivire cât mai precisă.

 • Raportare Detaliată

  Utilizatorii Softimobiliar CRM pot accesa rapoarte detaliate despre matching, inclusiv numărul de potriviri, ratele de succes și evoluția în timp a eficacității procesului.

Prin secretul matching-ului automat, Softimobiliar CRM transformă procesul de potrivire a cererilor și ofertelor într-o experiență rapidă, precisă și orientată către rezultate. Agenții imobiliari beneficiază astfel de un instrument puternic care le optimizează activitatea și le sporește eficiența în domeniul imobiliar.