Softimobiliar CRM nu este doar o platformă de gestionare a activităților imobiliare; este un partener de încredere care îți pune la dispoziție resurse și suport esențiale pentru a te ajuta să profiți la maximum de întregul potențial al CRM-ului. Descoperă cum Softimobiliar CRM simplifică accesul la resurse video și oferă suport prompt prin intermediul modulului de ajutor:

 • Resurse Video pentru Înțelegere Rapidă

  Modulul de ajutor al Softimobiliar CRM oferă acces la o bogată colecție de resurse video. Acestea sunt create special pentru a asigura o înțelegere rapidă și eficientă a funcționalităților platformei. De la tutoriale pas cu pas până la sfaturi practice, resursele video constituie un ghid vizual detaliat.

 • Căutare Facilă pentru Suport Prompt

  Atunci când te confrunți cu întrebări sau ai nevoie de clarificări, modulul de ajutor Softimobiliar CRM îți oferă o facilitate de căutare eficientă. Poți introduce cuvinte cheie sau interogări specifice pentru a găsi rapid răspunsurile dorite.

 • Ghiduri Pas cu Pas

  Softimobiliar CRM pune la dispoziție ghiduri pas cu pas pentru cele mai frecvente sarcini și procese. Fie că este vorba despre adăugarea unei proprietăți sau gestionarea activităților, aceste ghiduri detaliate te conduc în mod clar și concis prin fiecare etapă.

 • Asistență Prin Telefon

  Platforma oferă suport tehnic prin telefon, facilitând comunicarea directă cu echipa de asistență Softimobiliar. Astfel, poți primi răspunsuri prompte și soluții personalizate la orice întrebare sau problemă.

 • Asistență Prin Chat

  Modulul de ajutor include și suport prin chat, oferind o modalitate rapidă și comodă de a obține asistență. Prin intermediul chat-ului, poți comunica direct cu specialiștii și primi răspunsuri în timp real.

 • Suport Prin Email

  Dacă preferi comunicarea în scris, Softimobiliar CRM asigură și suport prin email. Poți trimite întrebările sau problemele tale, iar echipa de suport îți va furniza răspunsuri detaliate și soluții eficiente.

Softimobiliar CRM nu este doar un instrument de gestionare, ci și un partener de încredere care îți oferă suportul necesar pentru a-ți îmbunătăți activitatea imobiliară. Modulul de ajutor este conceput pentru a te ghida, iar canalele multiple de suport asigură că vei beneficia de asistență rapidă și eficientă.