Softimobiliar CRM devine partenerul perfect pentru marketingul imobiliar online, oferind agenților instrumentele și funcționalitățile esențiale pentru a-și promova eficient proprietățile și serviciile în mediul digital. Descoperă cum Softimobiliar CRM poate revoluționa strategiile tale de marketing online în industria imobiliară:

 • Publicare Simplificată pe Portaluri Imobiliare

  Softimobiliar CRM integrează o funcționalitate simplificată de publicare pe cele mai importante portaluri imobiliare. Agenții pot gestiona și actualiza rapid listele de proprietăți, asigurând o prezență constantă și eficientă online.

 • Optimizare SEO Automată

  Softimobiliar CRM include un sistem de optimizare SEO automată pentru anunțurile de proprietăți. Acest aspect esențial contribuie la creșterea vizibilității online a ofertelor, atrăgând un număr mai mare de potențiali cumpărători sau chiriași.

 • Generare Rapoarte de Performanță

  Agenții beneficiază de funcționalități avansate de raportare, care oferă informații detaliate despre performanța anunțurilor online. Aceste rapoarte ajută la evaluarea eficacității strategiilor de marketing și la optimizarea acestora.

 • Creare și Trimitere Newslettere Personalizate

  Softimobiliar CRM permite crearea și trimiterea simplă a newsletterelor personalizate către baza de date de clienți. Agenții pot ține clienții informați cu privire la cele mai recente oferte, evenimente și noutăți din piața imobiliară.

 • Editare Ușoară a Conținutului Site-ului

  Agenții pot gestiona conținutul site-ului lor imobiliar direct din Softimobiliar CRM. Această funcționalitate ușurează procesul de actualizare a informațiilor, asigurând un site mereu relevant și atractiv pentru vizitatori.

 • Personalizare Bannere Publicitare

  Softimobiliar CRM oferă opțiuni de personalizare a bannerelor publicitare de pe site-ul tău. Acest aspect permite adaptarea mesajelor și promovarea evenimentelor sau ofertelor speciale, sporind impactul campaniilor de marketing.

 • Monitorizare Performanță Site

  Agenții au acces la instrumente de monitorizare a performanței site-ului, inclusiv statistici despre trafic, pagini vizitate și comportamentul vizitatorilor. Aceste date contribuie la luarea deciziilor informate în ceea ce privește strategiile de marketing online.

Prin integrarea Softimobiliar CRM în strategia ta de marketing imobiliar online, vei experimenta o creștere semnificativă a eficienței și a rezultatelor. Descoperă cum acest partener de încredere transformă modul în care promovezi proprietățile și atragi clienți în mediul digital.