Industria imobiliară evoluează rapid, iar marketingul online devine din ce în ce mai esențial pentru succesul agențiilor. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument de gestionare a proprietăților; este și un partener puternic pentru strategiile de marketing online. Descoperă cum acest CRM devine cheia succesului în promovarea imobilelor tale.

 • Publicarea Eficientă pe Portaluri Imobiliare

  Una dintre funcțiile cheie ale Softimobiliar CRM este capacitatea sa de a simplifica procesul de publicare pe portaluri imobiliare. Cu doar câteva clicuri, poți să-ți listezi proprietățile pe multiple platforme, asigurând o vizibilitate maximă pentru ofertele tale.

 • Optimizare SEO pentru Atragerea Clienților

  Softimobiliar CRM vine cu opțiuni de optimizare SEO pentru anunțurile tale. Acest aspect este esențial în atragerea clienților și în clasarea mai bună în rezultatele motoarelor de căutare, crescând expunerea și șansele de conversie.

 • Campanii de Newsletter Personalizate

  Un alt avantaj al Softimobiliar CRM este capacitatea de a crea și trimite campanii de newsletter personalizate. Poți segmenta lista de clienți și potențiali cumpărători, oferindu-le informații relevante și oferte speciale. Acest lucru contribuie la menținerea angajamentului și la construirea unei relații mai puternice cu clienții.

 • Editare Ușoară a Conținutului Site-ului Personalizat

  Softimobiliar CRM oferă posibilitatea de a edita conținutul site-ului personalizat. Astfel, ai control complet asupra informațiilor prezentate pe site-ul agenției tale imobiliare. Poți actualiza constant conținutul pentru a reflecta schimbările în portofoliu sau pentru a evidenția oferte speciale.

 • Bannere Personalizate pentru Promovarea Eficientă

  Softimobiliar CRM permite, de asemenea, schimbarea ușoară a bannerelor pe site. Această funcționalitate îți oferă posibilitatea de a adapta vizual prezentarea și promovarea, contribuind la menținerea unui aspect proaspăt și atractiv pentru vizitatori.

 • Sabloane Personalizate pentru Tipărire

  Atunci când dorești să tipărești oferte sau documente, Softimobiliar CRM vine în ajutor cu sabloane personalizate. Poți alege aspectul și formatul documentului, asigurându-te că fiecare prezentare este profesională și reprezentativă pentru standardul agenției tale.

 • Analize Periodice de Performanță a Anunțurilor

  Cu Softimobiliar CRM, poți efectua analize periodice de performanță a anunțurilor tale. Astfel, ai un feedback clar cu privire la eficacitatea strategiilor de marketing, permițându-ți să ajustezi și să îmbunătățești constant abordarea.

Softimobiliar CRM nu este doar un instrument de gestionare a proprietăților, ci și un partener de încredere în domeniul marketingului online în imobiliare. Prin funcționalitățile sale avansate, acest CRM oferă agențiilor instrumentele necesare pentru a-și promova eficient ofertele și a atinge succesul într-un mediu competitiv.