În lumea imobiliară competitivă, publicarea eficientă a ofertelor pe portaluri este esențială pentru a atrage potențiali cumpărători sau chiriași. Softimobiliar CRM oferă un ghid detaliat și simplu pentru a transforma procesul de publicare într-o sarcină ușoară și eficientă.

 • Conectare Rapidă cu Portalurile de Top

  Unul dintre avantajele majore ale Softimobiliar CRM este posibilitatea de a realiza conexiuni rapide cu diverse portaluri imobiliare de top. Prin intermediul acestei funcționalități, agenții pot extinde rapid vizibilitatea proprietăților și potențialii clienți pot găsi mai ușor ofertele.

 • API-uri Integrate cu Portalurile de Anunțuri

  Softimobiliar CRM facilitează colaborarea prin integrarea cu API-urile portalurilor imobiliare. Această funcționalitate permite o sincronizare rapidă și precisă a datelor, eliminând riscul de erori și asigurând că informațiile sunt actualizate constant.

 • Gestionare Eficientă a Anunțurilor: Un Singur Loc pentru Toate Portalurile

  O altă modalitate prin care Softimobiliar CRM simplifică publicarea este prin centralizarea tuturor anunțurilor într-un singur loc. Agenții pot adăuga, edita sau elimina anunțuri direct din CRM, fără a fi nevoie să acceseze fiecare portal în parte.

 • Verificare Rapidă a Stării Publicării: Control Total Asupra Anunțurilor

  Softimobiliar CRM oferă agenților posibilitatea de a verifica rapid starea publicării anunțurilor. Un indicator vizual indică dacă un anunț a fost publicat cu succes sau dacă există erori. Această funcționalitate sporește controlul și eficiența procesului.

 • Opțiuni Avansate de Editare și Personalizare a Anunțurilor

  Agenții pot beneficia de opțiuni avansate de editare și personalizare a anunțurilor. De la adăugarea de descrieri detaliate și imagini de calitate până la specificarea caracteristicilor specifice ale proprietății, Softimobiliar CRM oferă unelte intuitive pentru a crea anunțuri atractive și informative.

 • Raportare Detaliată și Analiză Eficientă

  Pentru a evalua impactul campaniilor de publicare, Softimobiliar CRM furnizează rapoarte detaliate și instrumente de analiză. Agenții pot urmări performanța anunțurilor pe diferite portaluri și pot ajusta strategiile în funcție de rezultatele obținute.

 • Ușurință în Administrarea Fotografiilor și Documentelor

  Gestionarea fotografiilor și a documentelor asociate unei proprietăți devine și ea ușoară cu Softimobiliar CRM. Agenții pot încărca și organiza rapid resursele vizuale și documentare, contribuind la o prezentare completă și profesională a ofertelor.

Softimobiliar CRM redefinește experiența de publicare pe portaluri imobiliare, oferind agenților instrumente puternice și ușor de utilizat. Cu acest ghid detaliat, procesul de publicare devine rapid, precis și eficient, asigurând o prezență puternică și atrăgătoare pe piața imobiliară online.