Softimobiliar CRM nu numai că simplifică, dar și redefinește modul în care agenții imobiliari gestionează și raportează activitățile lor. Prin intermediul unei suite avansate de instrumente de raportare, acest sistem oferă agenților posibilitatea de a evalua și îmbunătăți continuu eficiența în activitatea lor zilnică. Iată cum Softimobiliar CRM simplifică raportarea pentru o mai mare eficiență a agentului imobiliar:

 • Raportare Personalizată

  Agenții imobiliari pot crea rapoarte personalizate pentru a evalua performanța lor pe diverse criterii, cum ar fi numărul de tranzacții finalizate, cereri gestionate, oferte publicate, și multe altele. Rapoartele pot fi adaptate nevoilor individuale ale fiecărui agent.

 • Grafice și Vizualizări Intuitive

  Softimobiliar CRM integrează grafice și vizualizări intuitive pentru a face rapoartele mai ușor de înțeles și de interpretat. Această abordare vizuală facilitează analiza datelor și identificarea rapidă a tendințelor.

 • Raportare în Timp Real

  Agenții au acces la informații în timp real despre activitățile lor. Astfel, pot monitoriza instantaneu performanța și pot reacționa rapid la oportunități sau provocări.

 • Evaluarea Surselor de Lead-uri

  Softimobiliar CRM oferă rapoarte detaliate privind sursele de lead-uri. Agenții pot vedea care canale generează cele mai multe lead-uri și pot ajusta strategiile de marketing în consecință.

 • Raportare asupra Proprietăților

  Agenții imobiliari pot evalua eficiența ofertelor lor, urmărind câte afișări au avut proprietățile în diverse portaluri, câte solicitări au primit, și câte tranzacții s-au finalizat.

 • Analize Comparative

  Softimobiliar CRM permite agenților să realizeze analize comparative între perioade diferite. Acest aspect ajută la identificarea evoluției în timp și la adaptarea strategiilor pentru a maximiza rezultatele.

Prin simplificarea procesului de raportare și oferirea de instrumente avansate de analiză, Softimobiliar CRM sprijină agenții imobiliari în creșterea performanțelor și în atingerea obiectivelor lor. Acesta devine un partener de încredere în optimizarea activităților și în creșterea eficienței operaționale.