In universul dinamic al industriei imobiliare, unde competitivitatea și eficiența sunt esențiale, Softimobiliar CRM se distinge printr-o serie de funcționalități esențiale, transformând modul în care agenții imobiliari își gestionează afacerile. Iată cele mai importante 10 funcționalități care fac din acest CRM alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniu:

 • Gestionarea Eficientă a Proprietăților

  Softimobiliar CRM oferă o platformă intuitivă și eficientă pentru gestionarea portofoliului extins de proprietăți. Agenții imobiliari pot adăuga, actualiza și monitoriza ofertele cu ușurință, asigurând o gestionare fluidă a activităților legate de proprietăți.

 • Matching Automat pentru Cereri și Oferte

  Funcția de matching automat conectează rapid cererile și ofertele potrivite, facilitând încheierea tranzacțiilor cu succes. Acest aspect optimizează procesul de căutare pentru agenți și oferă clienților experiențe personalizate.

 • Tur Virtual și Prezentare Atractivă

  Softimobiliar CRM integrează facilități precum turul virtual și prezentarea vizuală a proprietăților. Aceste elemente adaugă o dimensiune modernă și atractivă prezentării ofertelor, contribuind la creșterea interesului clienților.

 • Gestionarea Documentelor și Pozelor

  Cu o interfață simplă, agenții imobiliari pot gestiona documentele asociate ofertelor și pot organiza pozele în mod eficient. Funcționalitățile de editare și optimizare a imaginilor completează această facilitate.

 • Semafoare pentru Monitorizarea Stadiului Tranzacțiilor

  Semafoarele oferă o privire clară asupra stadiului fiecărei tranzacții. Această funcționalitate facilitează o gestionare mai eficientă a timpului și prioritizarea activităților pentru agenții imobiliari.

 • Promovare Multi-Canal

  Softimobiliar CRM permite agenților să-și promoveze ofertele pe diverse canale, inclusiv pe site-ul propriu, pe portaluri imobiliare și pe rețelele sociale. Acest aspect maximizează vizibilitatea proprietăților și atrage un număr mai mare de potențiali clienți.

 • Gestionarea Activităților și Notificări

  Agenții pot programa și monitoriza activități specifice pentru fiecare proprietate sau cerere. Funcționalitatea de notificare asigură o gestionare proactivă a timpului și a interacțiunilor cu clienții.

 • Analize de Performanță și Rapoarte

  Softimobiliar CRM oferă rapoarte detaliate privind performanța agenților și a proprietăților. Aceste analize permit o evaluare a eficienței și identificarea oportunităților de îmbunătățire.

 • Modul de Colaborare

  Acest modul facilitează colaborarea între agenți și permite partajarea eficientă a informațiilor și a resurselor. Comunicarea fluidă între membrii echipei optimizează procesele de lucru.

 • Suport Tehnic Integrat

  Softimobiliar CRM pune la dispoziție suport tehnic rapid și eficient prin telefon, chat și e-mail. Acest aspect asigură utilizatorilor acces la ajutorul necesar în orice moment.

Softimobiliar CRM se remarcă ca o soluție completă și inovatoare pentru agenții imobiliari, aducând împreună o suită de funcționalități esențiale pentru eficiență și succes în industria imobiliară.