Migrarea la un nou sistem CRM poate părea un proces complex și stresant, dar cu Softimobiliar CRM, transferul datelor este simplu și fără probleme. Iată un ghid pas cu pas pentru a realiza o migrație fără griji la Softimobiliar CRM:

 • Contactează Echipa de Suport Softimobiliar

  Primul pas este să te conectezi cu echipa de suport Softimobiliar. Aceștia sunt pregătiți să îți ofere asistență în procesul de migrație și să răspundă la orice întrebări ai avea.

 • Analizează Sistemul Actual

  Împreună cu echipa de suport, analizează sistemul tău CRM actual. Identifică tipurile de date, informații despre clienți, proprietăți și orice alte date pe care dorești să le migrezi la Softimobiliar CRM.

 • Personalizare a Setărilor CRM

  Echipa de suport Softimobiliar te va ghida prin procesul de personalizare a setărilor CRM în conformitate cu nevoile și cerințele specifice ale agenției tale imobiliare.

 • Importul Datelor Existente

  Împreună cu echipa Softimobiliar, vei efectua procesul de import al datelor existente în noul CRM. Aceasta poate include importul de clienți, proprietăți, cereri, tranzacții și alte informații relevante.

 • Verificări și Validări

  După importul datelor, este important să efectuezi verificări și validări pentru a te asigura că toate informațiile au fost transferate corect. Softimobiliar CRM dispune de un proces robust de verificare a datelor pentru a preveni erorile.

 • Training și Orientare

  Echipa Softimobiliar îți va oferi training și orientare pentru a te familiariza cu noul sistem. Veți învăța cum să utilizați eficient funcționalitățile CRM-ului pentru a îmbunătăți gestionarea proprietăților și relațiile cu clienții.

 • Suport Continuu

  După finalizarea migrației, vei beneficia de suport tehnic continuu din partea echipei Softimobiliar. Aceștia vor rămâne alături de tine pentru a răspunde la întrebări, a oferi asistență și a asigura o tranziție lină.

 • Optimizarea Utilizării Softimobiliar CRM

  Pe măsură ce îți desfășori activitatea în noul CRM, vei descoperi caracteristicile avansate și funcționalitățile personalizate care îți vor îmbunătăți eficiența și performanța.

Prin urmare, migrația la Softimobiliar CRM nu trebuie să fie un proces complicat. Cu ghidarea expertă a echipei de suport și instrumentele intuitive ale CRM-ului, vei realiza o transferare fără probleme și te vei bucura de beneficiile unui sistem CRM modern și eficient.