În cadrul Softimobiliar CRM, Modulul Cereri reprezintă o componentă la fel de esențială precum Modul Proprietăți. Vă îndemnăm să acordați o atenție deosebită introducerii cererilor, deoarece acest proces nu doar că optimizează gestionarea acestora, ci permite și un matching automat al ofertelor, facilitând trimiterea directă de oferte corespunzătoare prin e-mail sau WhatsApp, împreună cu beneficiul rapoartelor detaliate pentru o analiză eficientă a activității.

Elemente Cheie ale Modulului Cereri:

 • Adăugare Rapidă a Cererilor
  Navigați cu ușurință către secțiunea dreaptă pentru a adăuga o cerere nouă. Motorul de căutare avansat și lista de cereri facilitează identificarea rapidă a cererilor existente.

 • Semafor pentru Gestionarea Eficientă
  Monitorizați starea cererilor dvs. printr-un semafor informativ, oferindu-vă o privire instantanee asupra timpului de gestionare a fiecărei cereri.

 • Procesul de Adăugare a Cererilor
  Pasul inițial constă în apăsarea butonului "Adaugă", selectarea tipului de cerere și a tipului de proprietate, deschizând astfel fisa detaliată a cererii. Campurile obligatorii, evidențiate în roșu, asigură completarea corectă și salvarea detaliilor esențiale.

 • Detalii Generale și Interacțiune
  După salvarea informațiilor obligatorii, se deschid detaliile generale ale cererii, inclusiv data adăugării, agentul responsabil, contactul asociat, stadiul cererii și zona de interes. Aveți opțiunea de a alege zona fie din lista predefinită, fie prin desenarea directă a ariei.

 • Caracteristici Generale și Observații
  Completați cu atenție caracteristicile generale ale cererii și adăugați observații relevante. Gestionați documentele asociate cererii și activitățile planificate sau deja înregistrate.

 • Propuneri și Status
  Descoperiți proprietăți potrivite pentru cererea dvs., propuneți-le clienților și trimiteți-le direct prin WhatsApp sau e-mail. Monitorizați statusul fiecărei propuneri și vizualizați feedbackul clientului.

 • Monitorizare și Raportare Detaliată
  Urmați vizualizările ofertelor și activitățile clientilor, obținând informații despre câte ori și de pe câte dispozitive au fost văzute ofertele. Utilizați funcționalitățile avansate de raportare pentru o analiză detaliată a activității.

Prin integrarea Modulului Cereri în rutina dvs. de lucru, veți experimenta o gestionare mai eficientă a solicitanților, asigurându-vă că fiecare cerere este tratată cu atenție și că procesul de matching automat vă susține în oferirea de oferte relevante și personalizate.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Modulul Cereri în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."