Modulul Proprietăți din Softimobiliar CRM reprezintă nucleul operațional al sistemului nostru, fiind vital pentru gestionarea eficientă a portofoliului dvs. imobiliar. Vă prezentăm mai jos principalele funcționalități ale acestui modul esențial:

 • Adăugare Rapidă a Proprietăților
  Modulul vă oferă un instrument simplu și intuitiv pentru adăugarea rapidă a noilor proprietăți în portofoliul dumneavoastră. Interfața ușor de utilizat vă permite să completați informațiile esențiale în doar câteva pași, asigurându-vă că fiecare proprietate este prezentată în cel mai atractiv mod posibil.

 • Motor de Căutare Avansat
  Descoperiți proprietățile dorite cu ușurință utilizând motorul nostru de căutare avansat. Filtrați rezultatele după criterii precum ID, localitate, zonă, agent responsabil, status de publicare pe portaluri, preț și altele, pentru a vă optimiza procesul de căutare.

 • Semafor pentru Actualizări Eficiente
  Semaforul integrat vă oferă o privire instantanee asupra stării de actualizare a ofertelor. Identificați rapid ofertele actualizate recent prin intermediul culorii semaforului asociate fiecărei proprietăți și gestionați-le cu ușurință.

 • Acțiuni Avansate pentru Gestionarea Ofertelor
  Facilitați-vă activitatea cu acțiuni rapide și eficiente. De la actualizări în portaluri, tipărire și export de oferte, până la redistribuirea către alți agenți sau publicarea și retragerea simultană a mai multor oferte, modulul nostru vă oferă controlul complet asupra portofoliului dumneavoastră.

 • Adăugare Proprietate
  Procesul de adăugare a unei proprietăți este simplificat și intuitiv. Selectați tipul de tranzacție, tipul de ofertă și completați fisa de prezentare cu informații esențiale pentru a crea o prezentare completă și atrăgătoare.

 • Detalii Generale și Interacțiune
  După adăugarea proprietății, completați detaliile generale precum ID, localitate, titlu în română și engleză. Beneficiați de funcționalități de poziționare, adăugare de proiect, descrieri în ambele limbi, atașare de video și tururi virtuale, precum și cuvinte cheie pentru o promovare optimă.

 • Documente, Poze și Activități
  Gestionați documentele asociate, adăugați poze cu posibilitatea de editare, și monitorizați și adăugați activități specifice fiecărei proprietăți pentru o urmărire detaliată.

 • Promovare și Distribuție Eficientă
  Beneficiați de funcționalități extinse de promovare, inclusiv opțiuni pentru site-ul propriu, distribuție pe rețelele sociale și portaluri imobiliare partenere.

 • Matching Automat și Monitorizare
  Sistemul nostru vă oferă matching automat pentru a trimite oferte potrivite clienților înregistrați, cu posibilitatea de a le trimite ofertele prin WhatsApp și e-mail. Monitorizați vizualizările ofertelor și activitățile clientilor pentru o gestionare eficientă.

 • Funcționalități Avansate de Analiză și Raportare
  Explorați istoricul ofertelor, istoricul prețurilor, afișărilor în site și generați rapoarte personalizate pentru a vă îmbunătăți strategiile de vânzare.

Softimobiliar CRM vă oferă toate instrumentele necesare pentru a transforma gestionarea portofoliului dvs. imobiliar într-o experiență eficientă și de succes.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."