În cadrul modulului Rapoarte al Softimobiliar CRM, dispui de instrumente puternice pentru evaluarea și optimizarea performanței agenților și a întregii tale activități. Descoperă cum aceste rapoarte te pot ghida în luarea deciziilor și în creșterea eficienței:

Eficiența Agenților

 • Rapoarte Personalizate
  Accesează rapoarte detaliate ce oferă o analiză a eficienței fiecărui agent, evidențiind realizările și punctele de îmbunătățire.

 • Grafice Interactive
  Explorează datele sub formă de grafice interactive, facilitând înțelegerea și interpretarea rezultatelor.

Sursele Ofertelor

 • Analize Detaliate
  Descoperă rapoarte despre sursele care aduc cele mai multe contacte, cereri, bugete sau proprietăți, ajutându-te să-ți direcționezi resursele eficient.

 • Optimizare Resurse
  Prin înțelegerea surselor productive, poți optimiza strategiile de marketing și atragere a clienților.

Tipuri de Cereri și Proprietăți

 • Segmentare Detaliată
  Analizează rapoartele privind tipurile de cereri, tipurile de imobile, zonele și localitățile căutate frecvent, orientându-ți strategiile în funcție de preferințele clienților.

Analize de Piață:

 • Indici de Piață
  Beneficiază de rapoarte ce oferă indici de piață, cu afișări în site și portaluri, evidențiind timpul de tranzacționare și oferindu-ți perspective esențiale asupra activității tale.

Export de Date:

 • Flexibilitate
  Exportă cu ușurință contacte, proprietăți și informații despre clienți, oferindu-ți posibilitatea de a utiliza datele în alte contexte.

 • Integrare Simplificată
  Utilizează aceste date exportate în alte instrumente sau platforme, consolidând și conectând informațiile în întreaga ta activitate.

Modulul Rapoarte din Softimobiliar CRM devine astfel un aliat esențial în evaluarea și îmbunătățirea performanței tale, oferindu-ți o perspectivă detaliată și acces la informații esențiale pentru luarea deciziilor strategice.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări frecvente despre Modulul Rapoarte în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."