Softimobiliar CRM integrează un modul dedicat exclusiv ansamblurilor rezidențiale, oferindu-ți o platformă simplă și eficientă pentru gestionarea acestora. Iată cum poți beneficia de funcționalitățile modulului Proiecte:

Adăugarea Proiectelor:

 • Interfață Simplă
  Adaugă ansamblurile rezidențiale cu ușurință prin intermediul casetei "Adaugă Proiect". Completează detaliile esențiale precum nume, titlu în engleză, agent responsabil și date generale ale proiectului.

 • Proprietăți Aferente
  Introdu direct proprietățile rezidențiale din modulul Proprietăți, etichetându-le corespunzător pentru a le asocia proiectului respectiv. Aceasta asigură o gestionare eficientă și o vizualizare clară a tuturor proprietăților din cadrul ansamblului.

 • Informații Complete
  Completează detaliile despre ansamblu, inclusiv tipul, afișarea pe site, opțiuni pentru video și tur virtual, oferind astfel potențialilor clienți o experiență detaliată și captivantă.

Gestionarea Detaliilor Proiectului:

 • Cereri Corespunzătoare
  Accesează și gestionează cererile corespunzătoare acestui proiect. Asigură-te că cererile de la potențialii clienți sunt gestionate eficient și că aceștia primesc oferte adecvate.

 • Activități și Documente
  Prenotează activități, adaugă documente relevante și poze pentru a crea o prezentare completă și profesională a proiectului.

Vizualizare Detaliată:

 • Lista de Proprietăți
  Accesează o listă detaliată a proprietăților asociate acestui proiect, facilitând gestionarea acestora în cadrul ansamblului rezidențial.

 • Monitorizare Performanță
  Urmează performanța ansamblului rezidențial cu funcționalități precum afișarea în site și monitorizarea activităților, oferind o perspectivă detaliată asupra succesului proiectului.

Modulul Proiecte din Softimobiliar CRM reprezintă instrumentul esențial pentru a gestiona eficient și profesional ansamblurile rezidențiale, contribuind astfel la consolidarea și extinderea portofoliului agenției tale imobiliare.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Modulul Proiecte în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."