Modulul Contracte din Softimobiliar CRM îți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru adăugarea, semnarea și trimiterea simplă a contractelor către clienții tăi. Descoperă cum poți optimiza procesul tău de administrare a contractelor:

Adăugarea Contractelor:

 • Interfață Simplă
  Începe prin adăugarea unui contract nou din caseta dedicată, beneficiind de un proces intuitiv și rapid.

 • Sabloane Personalizate
  Alege dintr-o varietate de șabloane predefinite pentru diferite tipuri de contracte sau editează-le conform nevoilor tale specifice.

 • Generare Contract
  Introdu informațiile necesare, scanând documente precum buletinul clientului, specifică comisionul, semnează și previzualizează contractul înainte de generare.

Semnare și Trimitere:

 • Trimitere Directă
  După generarea contractului, utilizează butoanele dedicate pentru a-l trimite instantaneu clienților, atât prin e-mail, cât și prin WhatsApp.

 • Vizualizare Contract
  Clientul primește contractul și îl poate vizualiza în detaliu, contribuind la o comunicare eficientă și transparentă.

Administrare Avansată:

 • Sabloane Personalizabile
  Modifică sau adaptează șabloanele existente pentru a corespunde cerințelor specifice ale fiecărui contract.

 • Arhivă Contracte
  Menține o arhivă ordonată a contractelor, facilitând accesul rapid la informații și documente în orice moment.

Avantaje Suplimentare:

 • Ușurință în Semnare
  Oferă clienților posibilitatea de a semna electronic contractele, sporind astfel eficiența întregului proces.

 • Notificări și Avertizări
  Primește alerte în legătură cu expirarea contractelor sau alte evenimente relevante, asigurându-te că nu ratezi nicio oportunitate importantă.

Modulul Contracte din Softimobiliar CRM devine astfel un partener de încredere în administrarea și optimizarea proceselor legate de contracte, contribuind la creșterea eficienței și îmbunătățirea relației cu clienții.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări frecvente despre Modulul Contracte în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."