Modulul Tranzacții din Softimobiliar CRM îți oferă instrumentele necesare pentru a gestiona și monitoriza cu precizie fiecare tranzacție imobiliară. Iată cum poți beneficia de funcționalitățile acestui modul:

Adăugarea Tranzacțiilor:

 • Simplu și Eficient
  Folosind butonul "Adaugă Tranzacție," introdu datele esențiale ale tranzacției: titlu, data, agent implicat, ID-ul ofertei și ID-ul clientului.

 • Detalii Complete
  Specifică comisioanele pentru proprietar și agent, oferind o evidență clară asupra remunerației implicate în tranzacție. Ai posibilitatea de a adăuga și comisionul de colaborare, asigurând o transparență totală.

 • Notițe Personalizate
  Adaugă notițe relevante pentru fiecare tranzacție, facilitând comunicarea internă și gestionarea eficientă a detaliilor.

Monitorizarea Tranzacțiilor:

 • Motor de Căutare Avansat
  Găsește tranzacțiile cu ușurință folosind motorul de căutare, filtrând după diferite criterii precum agent, dată sau titlu.

 • Vizualizare Detaliată
  Accesează tranzacțiile efectuate, oferind informații specifice pentru fiecare agent în parte. Asigură-te că fiecare tranzacție este gestionată corespunzător.

Rapoarte și Analize:

 • Eficiență Agent
  Folosește tranzacțiile introduse pentru a genera rapoarte privind eficiența fiecărui agent, oferind astfel o perspectivă asupra performanței individuale.

 • Timp de Tranzacționare
  Monitorizează timpul necesar pentru finalizarea fiecărei tranzacții, identificând potențialele oportunități de îmbunătățire a eficienței.

Opțiuni Avansate:

 • Export și Listă Newsletter
  Exportă informațiile pentru a le utiliza în alte contexte și creează liste de newslettere pentru comunicare eficientă.

 • Ștergere Tranzacții
  Oferă posibilitatea de a șterge tranzacțiile selectate, asigurându-te că baza ta de date rămâne actualizată și curată.

Modulul Tranzacții din Softimobiliar CRM devine astfel un instrument esențial pentru o evidență profesională și eficientă a fiecărei tranzacții, contribuind la succesul și dezvoltarea agenției tale imobiliare.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări frecvente despre Modulul Tranzacții în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."