Modulul Activități din cadrul platformei Softimobiliar CRM reprezintă instrumentul esențial pentru gestionarea și programarea tuturor activităților tale în domeniul imobiliar. Acesta facilitează preluarea și monitorizarea detaliată a fiecărei acțiuni, asigurându-ți astfel o gestionare eficientă a timpului și a relațiilor.

Caracteristici Cheie ale Modulului Activități:

 • Preluare și Programare Ușoară
  Cu doar câteva clicuri, poți adăuga o activitate nouă. Alege agentul responsabil, tipul de activitate (întâlnire, apel telefonic, etc.), subiectul, descrierea și starea activității.

 • Asocierea cu Contacte, Cereri sau Proprietăți
  Flexibilitatea este la ordinea zilei. Poți prenota activități direct din fisele de contacte, cereri sau proprietăți, asigurându-ți că fiecare acțiune este corelată cu informațiile relevante.

 • Sincronizare cu Calendarul Google
  Dacă alegi să activezi sincronizarea, toate activitățile tale vor fi afișate și în calendarul Google, oferindu-ți o perspectivă holistică asupra programului tău.

 • Căutare Avansată și Export
  Descoperă ușor activitățile din trecut sau planificate prin funcția de căutare avansată. Exportul activităților îți oferă posibilitatea de a crea rapoarte personalizate și de a le distribui eficient.

 • Vizualizare și Monitorizare
  Partea de jos a interfeței îți permite să vizualizezi rapid activitățile în funcție de tip, facilitând astfel monitorizarea și evaluarea periodică a progresului.

 • Integrare în Fluxul de Lucru
  Indiferent de unde inițiezi activitatea (contact, cerere sau proprietate), fluxul de lucru rămâne fluent și fără fisuri, asigurându-se că toate informațiile esențiale sunt centralizate și accesibile.

Modul Activități din Softimobiliar CRM nu este doar un simplu calendar; este partenerul tău în organizarea și gestionarea eficientă a fiecărui detaliu important din lumea imobiliară. Planifică, urmărește și optimizează-ți activitățile pentru a atinge performanțe remarcabile în domeniul imobiliar.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Modulul Activități în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."