Securitatea datelor este o prioritate esențială pentru orice platformă CRM, iar Softimobiliar CRM se distinge prin angajamentul său ferm față de protejarea informațiilor tale importante. Iată cum Softimobiliar CRM îți asigură securitatea datelor:

 • Gazduire pe Cloud Amazon

  Softimobiliar CRM beneficiază de o infrastructură solidă de gazduire pe Cloud Amazon. Amazon Web Services (AWS) oferă un mediu sigur, scalabil și fiabil pentru stocarea și gestionarea datelor. AWS respectă cele mai ridicate standarde de securitate din industrie.

 • Securitatea Tranzacțiilor

  Softimobiliar CRM utilizează protocoale de securitate avansate pentru toate tranzacțiile efectuate pe platformă. Protocolul HTTPS asigură criptarea datelor în timpul transmiterii, prevenind interceptarea sau manipularea acestora.

 • Backup Automat și Redundanță

  Toate datele tale sunt supuse unui proces automat de backup pentru a asigura protejarea împotriva pierderilor accidentale sau a evenimentelor neașteptate. De asemenea, platforma beneficiază de redundanță pentru a evita întreruperile în accesul la date.

 • Control Acces Riguros

  Softimobiliar CRM oferă funcționalități avansate de control al accesului. Fiecare utilizator poate avea atribuite permisiuni specifice, limitându-le accesul la informații sensibile doar la nivelul necesar îndeplinirii sarcinilor lor.

 • Criptare Puternică a Datelor

  Datele tale sunt stocate într-un mediu criptat, asigurându-se că informațiile confidențiale rămân protejate chiar și în cazul unui acces neautorizat. Criptarea robustă a datelor este o măsură esențială pentru a preveni eventualele riscuri de securitate.

 • Monitorizare Continuă

  Softimobiliar CRM efectuează monitorizare continuă asupra platformei pentru a detecta orice activitate suspectă sau potențială amenințare. Acestă abordare proactivă permite identificarea și gestionarea rapidă a oricăror probleme de securitate.

 • Actualizări de Securitate Regulate

  Echipa Softimobiliar este dedicată furnizării de actualizări regulate de securitate pentru a se adapta la noile amenințări cibernetice și pentru a îmbunătăți constant nivelul de protecție al datelor.

Prin implementarea acestor măsuri de securitate robuste, Softimobiliar CRM își asumă responsabilitatea de a-ți proteja informațiile esențiale. Poți avea încredere că datele tale sunt într-un mediu sigur și că platforma CRM depune eforturi constante pentru a se menține în pas cu cele mai înalte standarde de securitate din industrie.