Softimobiliar CRM reprezintă cheia pentru a transforma cererile din piață în oportunități reale de vânzare pentru agenții imobiliari. Descoperă cum acest sistem inovator optimizează procesul de gestionare a cererilor și le transformă în tranzacții de succes:

 • Motor Avansat de Căutare și Filtrare

  Softimobiliar CRM dispune de un motor puternic de căutare și filtrare, permițând agenților să identifice rapid cererile potrivite pentru portofoliul lor. Filtrarea după criterii specifice precum tip de proprietate, buget, zonă sau caracteristici esențiale devine astfel o operațiune eficientă.

 • Gestionarea Eficientă a Cererilor Noi

  Modulul dedicat cererilor facilitează introducerea rapidă a noilor cereri în sistem. Informațiile esențiale precum tipul de cerere, tipul de proprietate căutat, bugetul disponibil și altele pot fi introduse simplu și rapid.

 • Interconectare cu Modulul Proprietăți

  Softimobiliar CRM oferă o integrare perfectă între modulele de cereri și proprietăți. Agenții pot vedea instantaneu propunerile de proprietăți care se potrivesc cu cererile existente, transformând astfel cererile în oportunități de vânzare.

 • Alerte și Notificări Personalizate

  Pentru a asigura reactivitate maximă, agenții primesc alerte și notificări instantanee atunci când apar noi proprietăți care corespund cererilor clienților lor. Acest aspect contribuie la transformarea rapidă a cererilor în oportunități de tranzacționare.

 • Matching Automat și Raportare Avansată

  Softimobiliar CRM utilizează tehnologii de matching automat pentru a identifica cele mai potrivite proprietăți pentru cererile existente. Agenții beneficiază și de rapoarte avansate care oferă o perspectivă detaliată asupra eficienței procesului de transformare a cererilor în vânzări.

 • Comunicare Eficientă cu Clienții

  Softimobiliar CRM facilitează comunicarea fluidă între agenți și clienți. Agenții pot răspunde rapid la cereri, pot furniza informații suplimentare și pot programa vizionări, contribuind astfel la transformarea cererilor în experiențe de cumpărare pozitive.

 • Monitorizarea Istoricului de Interacțiuni

  Sistemul păstrează un istoric detaliat al interacțiunilor cu fiecare cerere și proprietate. Această funcționalitate este esențială pentru analiza și îmbunătățirea continuă a strategiilor de transformare a cererilor în oportunități de vânzare.

Prin Softimobiliar CRM, agenții imobiliari dobândesc instrumentele necesare pentru a gestiona și transforma cererile în oportunități de vânzare profitabile. Integrarea acestui sistem în activitatea ta imobiliară asigură o eficiență sporită și rezultate consistente în procesul de identificare și satisfacere a nevoilor clienților.