Un aspect esențial în activitatea agenților imobiliari este gestionarea eficientă a tranzacțiilor financiare. Softimobiliar CRM pune la dispoziție un sistem care promovează transparența în tranzacții, asigurând o evidență financiară impecabilă pentru agenți și clienți.

 • Adăugare Rapidă a Tranzacțiilor

  Cu ajutorul funcționalității "Adaugă Tranzacție," agenții imobiliari pot introduce rapid și eficient detaliile esențiale ale fiecărei tranzacții. De la datele ofertei și ale clientului până la comisioane și notițe relevante, toate informațiile sunt centralizate într-un singur loc.

 • Evidență Detaliată a Tranzacțiilor

  Fiecare tranzacție beneficiază de o evidență detaliată în Softimobiliar CRM. Informațiile precum data tranzacției, agentul implicat, identificatorul ofertei și al clientului, comisioanele asociate și orice alt detaliu relevant sunt monitorizate și stocate pentru a asigura transparența totală.

 • Comisioane Personalizate

  Platforma permite definirea și personalizarea comisioanelor pentru proprietar, agent și colaborare, permițând agenților să adapteze configurarea în funcție de specificul fiecărei tranzacții. Această flexibilitate contribuie la o gestionare precisă a aspectelor financiare.

 • Monitorizarea Stadiului Tranzacțiilor

  Agenții imobiliari pot monitoriza stadiul fiecărei tranzacții în timp real. De la înregistrare și până la finalizare, aceștia au acces la informații actualizate despre evoluția procesului, facilitând comunicarea cu părțile implicate.

 • Calcul Automat al Comisioanelor

  Softimobiliar CRM dispune de un sistem de calcul automat al comisioanelor, eliminând posibilitatea erorilor umane și asigurând acuratețea valorilor. Această funcționalitate sporește eficiența procesului și reduce riscul discrepanțelor financiare.

 • Rapoarte Personalizate pentru Analize Financiare

  Platforma oferă opțiuni avansate pentru generarea de rapoarte personalizate privind tranzacțiile și comisioanele. Aceste rapoarte devin instrumente utile pentru analiza financiară, facilitând luarea deciziilor informate și optimizarea strategiilor.

 • Securitatea Datelor Financiare

  Softimobiliar CRM acordă o atenție deosebită securității datelor financiare. Prin implementarea standardelor de securitate și criptarea informațiilor, platforma oferă un mediu sigur pentru gestionarea tranzacțiilor și a detaliilor financiare sensibile.

Prin transparența adusă în tranzacții și prin facilitarea unei evidențe financiare impecabile, Softimobiliar CRM devine un partener de încredere pentru agenții imobiliari. Această transparență sporește încrederea clienților, optimizează procesele financiare și contribuie la consolidarea reputației în domeniul imobiliar.