Softimobiliar CRM nu este doar un instrument de gestionare a proprietăților; este și o soluție avansată pentru administrarea eficientă a tranzacțiilor financiare în industria imobiliară. Descoperă cum acest CRM te ajută să ai un control detaliat și transparent asupra tuturor aspectelor financiare ale tranzacțiilor tale.

 • Adaugă și Gestionează Tranzacții Rapid și Eficient

  Cu funcția "Adaugă Tranzacție" din Softimobiliar CRM, procesul de înregistrare a tranzacțiilor devine simplu și rapid. Completezi informațiile esențiale precum titlul, data, agenții implicați, identificatorii de ofertă și client, comisioanele și notele relevante. Acest pas inițial este esențial pentru a crea o evidență detaliată a fiecărei tranzacții.

 • Comisioane Clare pentru Fiecare Parte Implicată

  Softimobiliar CRM permite specificarea clară a comisioanelor pentru fiecare parte implicată în tranzacție. Poți introduce comisioane pentru proprietar, agent și, dacă este cazul, pentru colaboratori. Această funcționalitate asigură transparență și elimină orice confuzie legată de structura de compensare.

 • Calcul Automatic al Comisioanelor

  O altă caracteristică avantajoasă este calculul automat al comisioanelor. Softimobiliar CRM realizează calcule precise și transparente în funcție de procentajele stabilite anterior. Acest aspect nu doar economisește timp, ci și minimizează riscul de erori umane în procesul financiar.

 • Urmărește Stadiul Tranzacțiilor în Timp Real

  Un management financiar impecabil implică și cunoașterea în timp real a stadiului fiecărei tranzacții. Softimobiliar CRM oferă o vizualizare detaliată a tranzacțiilor în desfășurare, inclusiv informații despre datele cheie, statusul, agenții implicați și stadiul de finalizare. Această transparență contribuie la luarea deciziilor informate și la gestionarea eficientă a resurselor.

 • Notițe și Documente Aferente Tranzacției

  Softimobiliar CRM permite atașarea de notițe și documente relevante direct în cadrul fiecărei tranzacții. Această caracteristică este utilă pentru a păstra informații suplimentare, precum discuții cu părțile implicate sau documente contractuale. Astfel, totul este centralizat și ușor accesibil.

 • Rapoarte Personalizate pentru Evidență Detaliată

  O parte esențială a unui management financiar impecabil este capacitatea de a genera rapoarte personalizate. Softimobiliar CRM pune la dispoziție opțiuni avansate de raportare, astfel încât să poți analiza în profunzime performanța financiară a agenției tale. Rapoartele cuprind informații despre comisioanele încasate, tranzacții finalizate și multe altele.

Softimobiliar CRM nu este doar un instrument pentru gestionarea proprietăților, ci și un partener de încredere în asigurarea unui management financiar impecabil în industria imobiliară. Cu caracteristicile sale avansate și interfata intuitivă, acest CRM devine un instrument indispensabil pentru agenții imobiliari care apreciază transparența și eficiența în administrarea tranzacțiilor financiare.