La Softimobiliar CRM, punem accentul pe oferirea unui mediu sigur și eficient pentru datele dvs. Valorăm încrederea pe care ne-o acordați, iar infrastructura noastră de gazduire reflectă angajamentul nostru față de securitatea și performanța soluției noastre CRM. Iată câteva aspecte cheie ale serviciilor noastre de gazduire:

 • Cloud AMAZON
  Beneficiem de serviciile de cloud ale Amazon pentru a vă oferi o infrastructură scalabilă, performantă și de încredere. Avantajele tehnologiei cloud se reflectă în flexibilitate, securitate și accesibilitate de neegalat.

 • Gazduire E-mail
  Asigurăm un mediu sigur și fiabil pentru serviciile de e-mail, pentru o comunicare eficientă și protejată împotriva amenințărilor cibernetice.

 • Backup Automat
  Realizăm copii de siguranță periodice ale datelor dvs. pentru a vă asigura că informațiile sunt întotdeauna protejate. Backup-urile sunt esențiale pentru recuperarea rapidă în caz de nevoie.

 • Securitatea Datelor
  Implementăm măsuri de securitate avansate pentru a proteja integritatea și confidențialitatea datelor dvs. Utilizăm tehnologii moderne pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a vă oferi un mediu sigur de lucru.

 • Stocare Nelimitată
  Nu vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare. Oferim stocare nelimitată pentru a vă permite să gestionați și să accesați toate datele relevante în cadrul Softimobiliar CRM.

La Softimobiliar CRM, ne preocupăm constant de menținerea unei infrastructuri tehnologice de vârf pentru a vă oferi cea mai bună experiență în gestionarea proprietăților și a activităților imobiliare.

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."