Una dintre funcționalitățile cheie ale platformei Softimobiliar CRM este posibilitatea de a publica rapid și eficient proprietățile tale pe diverse portaluri imobiliare. Acest proces simplificat îți permite să-ți expui ofertele într-un mod strategic și să maximizezi vizibilitatea pe piață.

Cum Publici Proprietățile pe Portaluri Imobiliare:

 • Acces Facil și Rapid
  Prin intermediul modulului "Proprietăți," ai acces facil la instrumentele de publicare pe portaluri imobiliare. Acesta reprezintă un punct centralizat pentru administrarea și promovarea ofertelor tale.

 • Selecție Portaluri
  Alege cu ușurință portalurile imobiliare pe care dorești să-ți promovezi proprietățile. Softimobiliar CRM dispune de integrări cu diverse platforme, oferindu-ți flexibilitate în selecția canalelor de promovare.

 • Personalizare Detaliată
  Înainte de publicare, personalizează detaliile ofertei tale pentru a atrage atenția potențialilor cumpărători. Adaugă informații relevante, fotografii de calitate și descrieri captivante.

 • Monitorizare Simplificată
  Urmărește eficientitatea campaniilor tale de promovare direct din panoul de control Softimobiliar. Statisticile și rapoartele îți oferă o privire detaliată asupra performanței fiecărei oferte.

 • Actualizări în Timp Real
  Orice modificare efectuată în sistemul Softimobiliar CRM se reflectă automat și în publicațiile tale online. Astfel, asiguri coerență și exactitate în prezentarea ofertelor tale pe toate platformele.

 • Distribuție pe Social Media
  Beneficiază de opțiunea de distribuire directă pe rețelele de socializare din cadrul CRM-ului. Aceasta reprezintă o modalitate eficientă de a-ți extinde reach-ul și de a atrage potențiali cumpărători.

 • Management Integrat al Cererilor
  Integrarea perfectă între modulul "Cereri" și publicările tale pe portaluri permite un matching automat, direcționând ofertele către clienții potriviți.

Softimobiliar CRM îți oferă instrumentele necesare pentru a gestiona cu succes procesul de publicare pe portaluri imobiliare. Eficiența și coerența în prezentarea ofertelor tale contribuie semnificativ la creșterea vânzărilor și la consolidarea poziției tale pe piața imobiliară.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Optimizarea Vânzărilor prin Publicarea Eficientă pe Portaluri Imobiliare:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."