În cadrul secțiunii de Marketing a Softimobiliar CRM, dispui de un set de instrumente esențiale pentru creșterea vizibilității și interacțiunii cu clienții tăi. Descoperă modulul Publicare, Newsletter, Site Propriu și Sabloane Tipărire, fiecare având un rol distinct și contribuind la succesul campaniilor tale de marketing:

Modulul Publicare:

 • Vizualizare Oferte Publicate
  Accesează o listă completă a ofertelor tale și verifică starea publicării. Indicația vizuală cu cerc verde confirmă publicarea reușită.

 • Filtrare și Selecție
  Utilizează opțiunile de filtrare și selecție pentru a gestiona publicarea în diferite portaluri. Ai control asupra modului în care ofertele tale sunt prezentate în mediul online.

Modulul Newsletter:

 • Campanii Personalizate
  Creează și gestionează campanii de newsletter personalizate. Adaugă liste de mailuri și structurează conținutul pentru a comunica eficient cu clienții tăi.

 • Ocazii Speciale
  Trimite newslettere cu ocazii speciale, menținând o comunicare activă cu clienții și oferindu-le informații relevante și de interes.

Modulul Site Propriu:

 • Editare Conținut Site
  Beneficiază de posibilitatea de a edita conținutul site-ului tău. Actualizează informații în secțiunile cheie precum Servicii, Despre Noi, Opinii ale Clienților, și Termeni și Condiții.

 • Schimbare Bannere
  Modifică bannerele de pe site pentru a menține o prezență proaspătă și atrăgătoare pentru vizitatorii tăi online.

Sabloane Tipărire:

 • Personalizare Tipărire
  Alege sabloanele pentru tipărire și personalizează aspectul acestora, inclusiv culoarea. Optimizează prezentarea ofertelor tale în format tipărit.

 • Uniformitate și Profesionalism
  Asigură-te că toate documentele tipărite respectă un aspect uniform și transmit un mesaj profesional.

Aceste module reprezintă componente esențiale în eforturile tale de marketing, oferindu-ți control și flexibilitate în gestionarea ofertelor și comunicării cu clienții. Folosește-le cu încredere pentru a-ți maximiza impactul în industria imobiliară.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări despre Secțiunea de Marketing în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."