În cadrul secțiunii de Resurse Umane a Softimobiliar CRM, procesul de recrutare și gestionare a personalului devine mai facil și mai eficient. Persoana responsabilă de angajări în agenția ta beneficiază de instrumente și funcționalități menite să optimizeze acest proces:

Gestionarea CV-urilor:

 • Centralizare CV-uri
  Toate CV-urile primite, fie de pe site-ul agenției, fie din alte surse, sunt centralizate într-o singură locație.

 • Organizare și Categorizare
  CV-urile pot fi organizate și categorisite în funcție de criterii precum experiența, abilitățile, poziția dorită etc.

Calendar pentru Activități:

 • Setarea Activităților
  Persoana responsabilă poate programa și gestiona activități legate de procesul de recrutare direct în calendarul integrat al CRM-ului.

 • Notificări și Avertizări
  Sistemul emite notificări și avertizări pentru a asigura respectarea termenelor limită și pentru a nu rata etape importante în procesul de recrutare.

Rapoarte și Analize:

 • Monitorizare Progres
  Generează rapoarte pentru a monitoriza progresul procesului de recrutare, analizând CV-urile primite și stadiul acestora în proces.

 • Evaluare Eficiență
  Obține rapoarte privind eficiența anunțurilor de angajare, sursa principală de candidați, și alte informații utile pentru îmbunătățirea strategiilor de recrutare.

Această secțiune dedicată HR din Softimobiliar CRM furnizează un mediu centralizat și eficient pentru gestionarea întregului proces de recrutare, de la primirea CV-urilor până la selecția și integrarea candidaților. Cu ajutorul funcționalităților integrate, departamentul HR poate optimiza fluxurile de lucru și să eficientizeze procesul de recrutare în întreaga agenție imobiliară.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări despre Secțiunea de Resurse Umane (HR) în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."