În secțiunea Setări, Softimobiliar CRM îți oferă controlul complet asupra configurării și gestionării conturilor agenților, precum și asupra setărilor globale ale platformei CRM:

Conturi Agenți:

 • Adăugare Cont
  Ai posibilitatea de a adăuga noi conturi pentru agenți și de a aloca sloturile pentru publicitate și tărâgtele agentului.

 • Alocare Sloturi
  Pentru colaborarea cu portaluri, setează alocarea de anunțuri pentru fiecare agent, în funcție de abonament și necesitățile specifice ale fiecărui membru al echipei.

Tărâgtele Agenților:

 • Alocare Lunară
  Gestionează eficient resursele alocate lunar pentru fiecare agent, astfel încât aceștia să aibă resursele necesare pentru a-și desfășura activitatea în mod optim.

Conturile de Agenți:

 • Detalii și Logare
  Accesează informații esențiale despre conturile agenților, inclusiv nume, detalii și data ultimei logări.

 • Gestionare Detalii
  În fisa agentului, poți edita diverse informații, precum experiența și CV-ul agentului, dacă este cazul.

Setări Generale:

 • Configurare Personalizată
  Personalizează setările generale, cum ar fi marja de eroare pentru tipurile de proprietăți, sedii, departamente, tipuri de contacte și altele.

 • Linkuri Utile și Tipizate
  Adaugă linkuri utile și tipizate care pot fi accesate din partea superioară a interfeței, pentru a facilita accesul rapid la resursele necesare.

 • Această secțiune oferă un control complet și flexibilitate în ceea ce privește gestionarea agenților, alocarea de resurse și personalizarea setărilor pentru a se potrivi cu specificul activității desfășurate în cadrul agenției imobiliare.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări despre Secțiunea Setări în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."