Modulul Particulari din Softimobiliar CRM reprezintă o unealtă esențială pentru identificarea și gestionarea anunțurilor de la proprietari, provenind atât din presa scrisă, cât și din mediul online. Pentru a beneficia de această funcționalitate, este necesar să se încheie o convenție de colaborare cu Argus, iar apoi să se configureze API-ul Argus în setările contului.

Funcționalități Cheie ale Modulului Particulari:

 • Căutare Avansată
  În partea superioară a modulului, beneficiezi de câmpuri de căutare avansată. Selectează opțiunile relevante și, apoi, prin simpla bifare a opțiunii "Caută", CRM-ul aduce anunțurile dorite direct în interfața ta.

 • Informații Vizuale
  În partea stângă a ecranului, poți vizualiza imagini, data de actualizare, sursa anunțului și istoricul acestuia. Informațiile vizuale facilitează o evaluare rapidă a proprietăților și a relevanței lor.

 • Detalii Oferte
  Accesează informații detaliate despre ofertă, inclusiv istoricul acesteia, detalii generale și descrierea furnizată de proprietar. Observațiile personale pot fi adăugate pentru o gestionare eficientă.

 • Salvare și Administrare
  Ai opțiunea de a salva oferte în lista ta personală. De asemenea, poți ascunde anunțuri sau informații de contact, oferind un control total asupra ceea ce dorești să gestionezi sau să vizualizezi în continuare.

 • Gestionarea Ofertelor Salvate
  Mergi la secțiunea "Oferte Salvate" pentru a vizualiza proprietățile pe care le-ai selectat anterior. Poți să contactezi direct proprietarii pentru a explora oportunități de colaborare.

 • Integrare cu Modulul Proprietăți
  Odată ce ai identificat proprietățile de interes, poți transfera direct anunțurile în Modulul Proprietăți. Aceasta facilitează gestionarea continuă a acestora într-un mediu dedicat.

Modulul Particulari este proiectat pentru a oferi o experiență fluidă și eficientă în identificarea, evaluarea și administrarea anunțurilor de la proprietari, aducând un plus semnificativ la funcționalitatea Softimobiliar CRM.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Modulul Particulari în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."