În cadrul secțiunii de Utilități, Softimobiliar CRM vine în întâmpinarea nevoilor tale zilnice, oferind o serie de instrumente și resurse utile pentru optimizarea activității în agenția ta imobiliară:

Tipizate și Tutoriale:

 • Acces Generalizat
  Tipizatele și tutorialele pot fi încărcate în sistem, iar accesul la acestea este disponibil întregii echipe din cadrul agenției.

 • Documentare Simplificată
  Tutorialele oferă o sursă centralizată de informații și instrucțiuni, simplificând procesul de documentare și asigurând uniformitatea în abordarea procedurilor.

Calculator de Taxe Notariale:

 • Estimare Rapidă
  Cu ajutorul calculatorului de taxe notariale integrat, poți realiza estimări rapide și precise pentru taxele notariale asociate tranzacțiilor imobiliare.

Curs Valutar:

 • Actualizări în Timp Real
  Accesează cursurile valutare în timp real pentru a realiza calcule precise în tranzacțiile care implică diferite valute.

Semnătura pentru Email:

 • Personalizare și Descărcare
  Creează și personalizează semnătura pentru email direct în platformă, apoi descarc-o pentru a o folosi în corespondența electronică.

Aceste resurse din secțiunea de Utilități îți oferă acces la instrumente esențiale care facilitează activitățile zilnice și îmbunătățesc eficiența în cadrul agenției tale imobiliare. Beneficiezi de o gamă variată de funcționalități menite să simplifice procesele, să optimizeze comunicarea internă și să asigure un flux de lucru coerent și eficient.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări despre Secțiunea de Utilități în Softimobiliar CRM:
CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."