Serviciul de migrare gratuită a informațiilor din alte soluții CRM în Softimobiliar CRM oferă o soluție eficientă și fără probleme pentru transferul datelor. Acest proces simplu și bine structurat asigură că toate informațiile esențiale sunt transferate corespunzător, facilitând tranziția dvs. către Softimobiliar CRM. Principalele avantaje ale serviciului de migrare includ:

Transfer Simplu al Datelor:

 • Proces Guided
  Procesul de migrare este ghidat și simplificat, facilitând transferul datelor din soluția CRM anterioară către Softimobiliar CRM.

 • Asistență Pas cu Pas
  Un proces pas cu pas vă va ghida în selectarea, extragerea și transferul datelor esențiale din platforma veche în cea nouă.

Migrare Fără Probleme a Informațiilor Esențiale:

 • Asigurarea Integrității Datelor
  Un accent deosebit este pus pe menținerea integrității datelor în timpul procesului de migrare, asigurându-vă că nu pierdeți informații importante.

 • Verificare și Validare
  Procesul include etape de verificare și validare pentru a vă asigura că datele sunt transferate corect și complet.

Suport Profesional:

 • Asistență Specializată
  Echipa de suport Softimobiliar CRM vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistența necesară pe durata procesului de migrare.

 • Resurse de Suport
  Puteți accesa resurse utile, tutoriale și ghiduri care vă vor ajuta să vă gestionați cu succes migrarea.

Flexibilitate și Personalizare:

 • Adaptabilitate Platformă
  Migrarea este adaptată specificităților Softimobiliar CRM, asigurându-se că beneficiați la maxim de caracteristicile și funcționalitățile sale.

 • Personalizare Opțională
  Dacă este necesar, echipa dvs. poate furniza detaliile personalizate necesare pentru a asigura o migrare optimă.

Alegând serviciul de migrare gratuită a informațiilor, vă puteți bucura de o tranziție lină către Softimobiliar CRM, având la dispoziție toate datele esențiale pentru activitatea dvs. imobiliară.

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."