Softimobiliar CRM îți oferă posibilitatea de a crea un site web personalizat pentru agenția ta imobiliară, punând la dispoziție opțiuni multiple și control complet asupra conținutului. Iată cum poți beneficia de această facilitate:

Alegere din Variante Multiple:

 • Design Atractiv
  Alege dintr-o gamă variată de șabloane de design pentru a-ți personaliza site-ul. Optează pentru un aspect modern și atractiv, potrivit identității vizuale a agenției tale.

 • Structură Flexibilă
  Personalizează structura site-ului conform nevoilor tale. Adaugă secțiuni precum Proprietăți Disponibile, Servicii Oferite, Echipa, Contact și altele, pentru a oferi vizitatorilor o experiență completă.

 • Culori și Branding
  Ajustează culorile și elementele de branding pentru a reflecta identitatea unica a agenției tale. Creează un site care să fie memorabil și care să se diferențieze în piață.

Control Complet Asupra Conținutului:

 • Gestionează Proprietăți
  Integrează ușor informațiile despre proprietățile disponibile direct pe site. Actualizările în CRM se reflectă automat pe site, menținând informațiile actualizate.

 • Secțiuni Personalizate
  Adaugă secțiuni personalizate pentru a prezenta serviciile oferite, echipa ta, noutăți din industrie sau orice alt conținut relevant pentru vizitatori.

 • Blog și Noutăți
  Menține-ți audiența informată prin adăugarea unui blog. Distribuie noutăți din industrie, sfaturi imobiliare și orice alt conținut care să aducă valoare vizitatorilor tăi.

Optimizare SEO:

 • URL-uri Prietenoase cu Motoarele de Căutare
  Asigură-te că URL-urile paginilor tale sunt prietenoase cu motoarele de căutare, facilitând indexarea și clasarea în rezultatele căutării.

 • Descrieri Meta și Etichete
  Adaugă descrieri meta și etichete relevante pentru a optimiza fiecare pagină a site-ului pentru motoarele de căutare, sprijinind astfel vizibilitatea online.

 • Hărți și Informații Locale
  Integrează hărți și informații locale pentru a facilita potențialilor clienți găsirea agenției tale și a proprietăților listate.

Cu Softimobiliar CRM, beneficiezi de un instrument puternic pentru gestionarea activităților imobiliare și, în plus, ai posibilitatea de a crea și administra un site web personalizat ce contribuie la consolidarea prezenței online a agenției tale.

Iată câteva întrebări la care ai putea avea nevoie de un răspuns. Completează formularul alăturat, și te vom contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Întrebări Frecvente despre Site-ul Agenției în Softimobiliar CRM:

CLIENȚI ȘI PROIECTE

Despre Experiența Clienților

"Migrarea noastră la Softimobiliar CRM a fost o decizie inspirată. Cu funcții avansate și suport excepțional, gestionăm mai eficient tranzacțiile. Rezultat: o creștere semnificativă a vânzărilor. Softimobiliar CRM a devenit esențial pentru echipa noastră, facilitând colaborarea și optimizând procesele. Cu caracteristicile sale avansate, am obținut o imagine completă a activității, accelerând fluxul de lucru și maximizând rezultatele."

"De la zero la eroi în imobiliare! Softimobiliar CRM ne-a ajutat să construim o afacere de succes. Suportul lor dedicat și funcțiile inovatoare sunt neprețuite. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener strategic care ne-a ghidat pas cu pas către succes. Datorită soluțiilor lor personalizate și modului lor de a rezolva rapid orice problemă, am atins noi culmi în performanță și satisfacție a clienților."

"Folosim Softimobiliar CRM de peste 15 ani. A fost un partener de încredere în creșterea afacerii noastre imobiliare. Performanță constantă și inovație. Softimobiliar CRM este coloana vertebrală a activității noastre imobiliare, contribuind esențial la dezvoltarea și consolidarea brandului nostru. Cu o relație de lungă durată, apreciem angajamentul lor constant față de evoluția afacerii noastre."

"Am ales Softimobiliar CRM pentru rezultatele sale deosebite. Vânzări sporite și eficiență maximă. O soluție CRM care face diferența. În parteneriat cu Softimobiliar CRM, am experimentat o creștere spectaculoasă a vânzărilor și o optimizare a proceselor noastre operaționale. Cu ajutorul funcțiilor avansate, am transformat modul în care gestionăm tranzacțiile, obținând rezultate remarcabile."

"Înainte de Softimobiliar CRM, nu foloseam un CRM. Cu implementarea lor, ne-am transformat modul de lucru. Eficiență, colaborare și succes. Softimobiliar CRM a redefinit complet modul în care ne gestionăm afacerea. De la gestionarea contactelor și a proprietăților până la optimizarea tranzacțiilor, platforma lor a adus eficiență și transparență în toate aspectele operaționale."

"După migrarea de la alt CRM, Softimobiliar ne-a uimit cu funcții superioare și o tranziție fără probleme. O alegere inspirată pentru afacerea noastră. Migrarea la Softimobiliar CRM a fost un pas crucial pentru eficiența și succesul nostru. Schimbarea a fost simplă și fără griji, iar beneficiile pe care le-am obținut în termeni de performanță și colaborare au fost imediate."

"Colaborarea cu Softimobiliar CRM a adus un suflu nou în afacerea noastră. Eficiență sporită, colaborare ușoară și un suport de excepție. Softimobiliar CRM nu este doar un instrument, ci un partener de încredere care a evoluat odată cu nevoile afacerii noastre. Suportul lor dedicat și disponibilitatea constantă au făcut diferența în gestionarea activităților noastre zilnice."

"Recomandăm cu încredere Softimobiliar CRM! Am experimentat o creștere semnificativă a productivității și un suport rapid și eficient. Softimobiliar CRM a fost răspunsul la nevoile noastre de creștere și eficiență. Recomandarea noastră vine din experiența pozitivă pe care am avut-o în obținerea rezultatelor dorite și în facilitarea proceselor noastre."